Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

FAQ - Vanliga frågor & svar

Jag har en gammal IKEA-soffa men kan inte hitta modellen på er hemsida. Kan jag ändå beställa en klädsel genom er?

Vi erbjuder klädslar till de flesta av IKEA:s modeller. De som du inte hittar på vår sajt går i dagsläget inte att beställa. Detta kan bero på att din modell är gammal och sedan länge har utgått på IKEA. Vi erbjuder inte heller klädslar till de allra senaste inkomna sofforna i sortimentet, men vi fyller löpande på med nya produkter på vår hemsida. Vi tar tacksamt emot önskemål från våra kunder så att vårt sortiment utökas i takt med marknadens behov, krav och förväntningar.

Går tygerna att maskintvätta?

Ja samtliga våra tyger klarar maskintvätt i 40 grader. Men kom ihåg att kemtvätt alltid är det mest skonsamma. Låt produkten torka i rumstmperatur och torktumla aldrig.

Kan ni sy en klädsel till min soffa om jag skickar eget tyg?

Nej eftersom vi lämnar garanti på våra produkter måste även tyget komma från oss.

Vilka garantier lämnar ni?

Vi lämnar tre års garanti enligt konsumentverkets riktlinjer. Garantin gäller vid normal användning efter våra skötselanvisningar.

Kan jag returnera min vara?

Vi lagerför inte våra produkter utan specialtillverkar efter varje beställning. Du har därför ingen ångerrätt avseende levererade felfria produkter. Möbeltyg per metervara eller våra specialtillverkade produkter kan alltså inte returneras.

Hur lång är leveranstiden?

Vi levererar inom fyra veckor från det att du lagt din order och vi mottagit din betalning.

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign