Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

Köpvillkor & Information

Dessa allmänna försäljningsvillkor gäller köpet, hanteringen och leveransen av de produkter, som erbjuds till försäljning på sajten papadezign.com och användarna av denna sajt. Benämningen köpare avser den person, som är den köpta varans slutanvändare. Vi på papadezign.com förbehåller oss rätten att avvisa order som inte är avsedda för slutanvändaren eller köparen.

HUR INGÅS AVTALET

För att ingå ett avtal om att köpa en eller flera av produkterna måste du gå igenom den elektroniska beställningsproceduren i sin helhet i den ordning som anges på sajten. Denna procedur täcker varje aspekt av din order, inklusive våra allmänna försäljningsvillkor. Detta avtal börjar gälla så snart ditt elektroniska formulär tagits emot av papadezign.com. Innan ordern slutligen bekräftas ombeds du att noga kontrollera alla detaljer och göra nödvändiga ändringar. Du ombeds också att läsa försäljningsvillkoren noga och skriva ut eller spara en kopia.

Under den tid som krävs för att behandla din order kommer den att sparas i vår databas. Så snart du lagt din order kommer vi att börja bearbeta den. Om ditt orderformulär på något sätt inte är fullständigt kommer vi att kontakta dig via epost. Om du har beställt och betalat för varor, som inte längre finns tillgängliga kommer vi naturligtvis att betala tillbaka hela köpeskillingen. Genom att ingå ett avtal bekräftar du att du till fullo accepterar våra allmänna försäljningsvillkor. Om du inte accepterar försäljningsvillkoren ber vi dig att inte lägga någon order hos papadezign.com. Genom att skicka orderformuläret anger du att du har läst och accepterat försäljningsvillkoren och även vår policy gällande skydd av personuppgifter. Så snart vi tagit emot din order kommer vi att skicka ett epostmeddelande till dig som bekräftelse. Detta kommer att innehålla din orders samtliga detaljer, inklusive en beskrivning av produkterna, detaljerad prisinformation, betalningsmetod och en kortfattad sammanfattning av försäljningsvillkoren.

GARANTIER OCH PRISER

På papadezign.com säljer vi klädslar till IKEAs mest populära soffor, fåtöljer och sängar, men även relaterade produkter såsom gardiner, kuddar, sängtillbehör etc. Samtliga produkter är specialtillverkade med ensamrätt för oss. Vi har valt underleverantör av våra produkter med stor omsorg och allt sömnadsarbete sker i Sverige i välrenommerad sömnadsfabrik med många års erfarenhet inom kvalitet och leveranssäkerhet.

Vårt motto på Papa Dezign

Svensktillverkade produkter i hög kvalitet, med lång livslängd som ger nöjda kunder

Vi hänvisar till hemsidan för information om möbeltyger samt skötselanvisningar. Vi har valt tyger från Europas absolut bästa väverier och tillverkat produkterna med stor omsorg för människor och miljö. Samtliga våra produkter har tre års garanti vid normal användning. Vid urvalet av tyger har vi inte bara tagit hänsyn till komfort, färg och utseende, utan även vikt, slitstyrka och färgäkthet. Allt för att du som kund skall vara nöjd med din produkt i många år. Vid varje enskild produkt på sajten finns information  om tygernas komposition, slitstyrka, tvättråd etc. Vissa produkters verkliga utseende och färg kan skilja sig något från bilden på sajten, beroende på din dators bildskärm och hur webbläsaren är inställd. Detta är anledningen till att vi skickar gratis tygprover så att du själv bekvämt och i ditt hem kan bedöma färger, känsla och material. Även om våra gratis tygprover alltid kommer från våra egna tygrullar är det viktigt att poängtera att vissa tyger kan avvika något i färg jämfört med tygprovet du får. Detta är helt normalt då vissa tyger är styckfärgade och det kan skilja något i nyans mellan olika leveranser. Vi skickar upp till fem tygprover till dig utan kostnad.

Samtliga bilder avseende produkter och miljörum i olika inredningsstilar är animerade i dator och överensstämmer därmed inte helt med verkligheten. Mått och detaljer blir därför inte exakta, men vi är säkra på att du ändå uppskattar att få möjligheten att se din nya möbel i stilarna ”City Modern” och ”Country Classic”. Här får du en vägledning som vi tror är värd så mycket mer än bara ett litet tygprov. Vi mönsterpassar inte tygerna till våra produkter, men slutresultatet blir alltid fantastiskt och kommer att förgylla ditt hem. Det är viktigt för oss att poängtera att en klädsel till en produkt från IKEA skall sitta lite ”loose fit style” och passformen skall enligt vår design inte vara helt perfekt för bästa resultat. Du glömmer väl inte att beställa extra klädsel för att kunna byta vid olika årstider, samt matcha med gardiner och läckra kuddar? En röd klädsel till jul eller kanske en gul till påsk? Du missar väl inte heller att våra gavelöverdrag, sängkappor, sängöverkast och kuddar förvandlar de flesta ”tråkiga” sängar till något helt nytt. Vi kan mycket enkelt förvandla ditt sovrum till något helt nytt och inspirerande. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev missar du aldrig något. När du ingår avtal med oss accepterar du samtidigt prenumeration av vårt nyhetsbrev. Önskar du inte ytterligare nyhetsbrev framöver avbeställer du enkelt på vår hemsida. Vi är stolta över våra produkter och ser gärna att våra kunder utbyter bilder och inredningstips med varandra. Vi på Papa Dezign älskar homestyling och heminredning och blir mycket glada om våra kunder delar med sig av bilder och tips. Vi satsar därför stort på Facebook och Instagram och du gör enkelt inlägg själv var du än befinner dig på vår hemsida. Här skall allt ske i en positiv anda med ödmjukhet och respekt för andra människor. Vi förbehåller oss rätten att avlägsna inlägg som strider mot vår policy. Vår hemsida är givetvis även anpassad för surfplattor och mobiltelefoner.

Då en rörlig världsmarknad påverkar pris på frakter och råvaror, kan även våra priser förändras över tid. Vi ber dig därför noggrant kontrollera priset i vår webbshop innan du genomför din beställning. Handlar du för över 1000 kr i vår webshop bjuder vi på frakt- och hanteringskostnad. Detta innebär att samtliga soffklädslar levereras fraktfritt! Vid beställningar under 1000 kr debiteras frakt- och hanteringskostnad med 279 kr.

BETALNING

Vi använder oss i huvudsak av KLARNA Checkout och vid betalning tillämpas därför deras rådande villkor för tjänsten. Vid frågor angående detta kontakta oss före ditt köp.

LEVERANS & TILLFÖRLITLIGA TRANSPORTER

Vi specialtillverkar alla våra produkter i Sverige efter beställning och vi siktar på att leverera dem hem till dig inom fyra veckor. Vi samarbetar endast med seriösa transportföretag i de länder vi är verksamma. Dina produkter kommer att levereras till den adress du anger när du gör din beställning, och det tar mellan 2-5 arbetsdagar för produkterna att nå fram till närmaste utlämningsställe. Om du inte hämtar ut dina varor inom aviserad tidpunkt, kommer dessa att skickas tillbaka till oss. Ny fraktkostnad tillkommer vid omleverans oavsett anledning.

ANNULLERA BESTÄLLNING

Du kan utan kostnad annullera din order inom 24 timmar efter du lagt din beställning. Vi återbetalar då hela beloppet. Önskar du avbryta efter din betänketid på 24 timmar, men innan din beställning levererats, behåller vi 20% av den totala köpesumman. 

SPECIALTILLVERKADE PRODUKTER

Vi lagerför inte våra produkter utan specialtillverkar efter varje beställning. Du har därför ingen ångerrätt avseende levererade felfria produkter. Möbeltyg per metervara eller våra specialtillverkade produkter kan alltså inte returneras, men givetvis reklameras om något skulle vara fel.

REKLAMATIONER

Om du önskar reklamera en produkt under garantiperioden, skickar du en epost till service@papadezign.com där du tydligt beskriver problemet. För att vi skall hantera ärendet måste alltid en eller flera bilder bifogas. Efter vår bedömning kommer vi att kontakta dig med instruktioner om hur ärendet hanteras. 

Om vi kommer överens om att din produkt skall returneras för fortsatt granskning står du själv för returfrakten. Detta bör ske i originalförpackning, men oavsett måste den alltid skickas tillbaka till oss som ett enda paket. Skicka aldrig tillbaka produkter innan vårt godkännande. Efter vår överenskommelse skickar du till följande adress:

Papa Dezign AB
Knorrevägen 1
280 64 Glimåkra
Sweden

Om något av ovanstående villkor inte är uppfyllt förbehåller vi oss rätten att vägra ta emot gods. Svensk lag bestämmer förhållandet mellan dig som köpare och papadezign.com. Eventuell tvist skall avgöras av ansvarig domstol i Sverige.

ÅTERBETALNINGSPROCEDUR

Snarast efter att papadezign.com har godkänt din reklamation eller din annullerade beställning, kommer vi att skicka ett epostmeddelande till dig med en bekräftelse. Återbetalning sker inom 30 dagar genom insättning på ditt bankkonto.

Väl mött / PAPA DEZIGN AB

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign