Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

Våra Miljörum

Vi har ansträngt oss för att ditt köpbeslut skall vara så enkelt och roligt som möjligt. För att du skall kunna bilda dig en uppfattning om tygernas struktur och känsla sänder vi helt gratis tygprover hem till dig. Självklart kan du här på sajten se alla våra produkter uppklädda i samtliga våra tyger. Men vi nöjer oss inte med detta. För att du skall få en känsla för hur din soffa kommer att se ut hemma hos dig med den nya klädseln, tar du enkelt hjälp av våra unika miljörum. Vi är säkra på att det blir till stor hjälp när du här kan se möbeln eller gardinen uppklädd i valfritt tyg antingen i lantlig romantisk eller mer modern stil. Bloggare och tidskrifter inom heminredning berömmer denna unika möjlighet och det är vår förhoppning att även du får stor hjälp genom att kunna jämföra hur olika tyger kommer att se ut i en miljö som liknar ditt hem. Tänk på att alla bilder är animerade och gjorda i dator, och att mått därmed kan avvika något mot verkligheten.


Country Classic


Bor du kanske i ett äldre mysigt hus på landet? Eller kanske kustnära vid havet? I vårt miljörum Country Classic kan du bilda dig en uppfattning om hur din nya soffa eller fåtölj kommer att se ut i en ljuvlig och romantisk miljö. Hör du hur fåglarna kvittrar eller hur vågorna slår mot klipporna? Du som bor här vill ha det mysigt och ombonat, och på kvällarna brinner det oftast i den öppna spisen.City Modern


Är du en modern människa som njuter av storstadens puls? I miljörummet City Modern har vi inspirerats av det trendiga och modemedvetna. Lägenheten är inte kall men helt klart stilren och skandinaviskt avskalad. Självklart sitter den allra senaste modellen av platt-tv snyggt upphängd på väggen, inredningstidningarna ligger oftast på soffbordet, och du som bor här är nästan alltid först med det allra senaste.

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign