Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

Om Papa Dezign

Vi erbjuder ett stort utbud av skräddarsydda klädslar till IKEAs mest populära soffor, fåtöljer och sängar. Allt är svensktillverkat med tyger och sömnad av högsta kvalitet!

Du väljer tyg och ser resultatet inom några sekunder här på hemsidan. På skärmen ser du direkt din nya möbel i en läcker miljöbild, och växlar enkelt mellan olika inredningsstilar. Det är enkelt att samtidigt beställa matchande kuddar och gardiner i vilket tyg du vill. Att köpa en klädsel i vår webshop är enkelt och faktiskt lättare än att handla på IKEA! Inget letande efter parkeringsplats, du kombinerar i lugn och ro din favorit soffmodell med något av våra högkvalitativa tyger och vi har inga köer i kassan. Dessutom har vi har öppet dygnet runt och soffklädslar levereras fraktfritt hem till dörren. Kan det bli enklare?

För att vara säker på att klädseln kommer att passa hemma hos dig, och för att visa vad vi menar med bra kvalitet, skickar vi dig gärna tygprover helt och hållet kostnadsfritt! Visa och beställ gratis tygprover.

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign