Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

MIXA & MATCHA

GARDINER
Vi har ett mycket stort utbud av gardiner, både kanallängder och öljettlängder som säljs i 2-pack till bra priser! Bra kvalitet och över 80st olika tyger att välja på.
Grand Foulards
Grand Foulards är en typ av överkast till möbler och vi har det i i tre olika varianter, en för fåtöljer och sedan i två olika mått för att passa till olika soffor. Alla varianter finns i över 80st olika tyger!
Kuddfodral
Superfina kuddfodral, finns i sex olika storlekar, fyra stycken kvadratiska och två stycken rektangulära storlekar, allt för att passa just dina behov. Alla modeller finns i över 80st olika tyger.
SÄNGKAPPOR
Se vårt breda utbud av sängkappor. Två olika modeller, motveckad- och rak sängkappa, och alla sängkappor finns i 7st olika sängstorlekar samt 3st olika höjder och alla modeller finns i över 80st olika tyger!
Tyg per meter
För att du också skall kunna matcha dina möbler på bästa sätt säljer vi också alla våra tyger per meter så att du kan sy något som passar till dina möbler på egen hand! Välj mellan fler än 80st olika tyger, säljes i hela meter.
(*Tyg per meter kan ej returneras)
 

Sociala medier


Facebook
Instagram

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter, klädslar till IKEA möbler likväl som vårt gardinsortiment, inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign