Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

TYLÖSAND

Här börjar du med att välja vilken Tylösand möbel från IKEA som du har och som du vill ha en ny klädsel till, därefter kommer du att kunna se alla olika tyger på möblerna i våra två olika miljöer, Country Classic och City Modern.
Vi har över 80st olika klädslar att välja på, så vi lovar att vi har något som passar alla.
Din soffa kommer att kännas som ny!

3-sits soffa
Klädsel till Tylösand 3-sits soffa från IKEA, klädseln går att se på soffan i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 2990 kr.
2-sits soffa
Klädsel till Tomelilla 2-sits soffa från IKEA, klädseln går att se på soffan i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1690 kr.
Fåtölj
Klädsel till Tomelilla fåtölj från IKEA, klädseln går att se på fåtöljen i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 990 kr.
Schäslong vänster
Klädsel till Tylösand schäslong från IKEA, klädseln går att se på schäslongen i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1390 kr.
Schäslong höger
Klädsel till Tylösand schäslong från IKEA, klädseln går att se på schäslongen i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1390 kr.
Fotpall
Klädsel till Tylösand fotpall från IKEA, klädseln går att se på fotpallen i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 590 kr.

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign