Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

EKTORP

Här börjar du med att välja vilken Ektorp möbel du har och som du vill ha en ny klädsel till, därefter kommer du att kunna se alla olika tyger på möblerna i våra två olika miljöer, Country Classic och City Modern.
Vi har över 80st olika klädslar att välja på, så vi lovar att vi har något som passar alla.
Din soffa kommer att kännas som ny!

3-sits soffa
Klädsel till Ektorp 3-sits soffa, tygomslagen går att se på soffan som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1990 kr.
2-sits soffa
Klädsel till Ektorp fåtölj, tygomslagen går att se både som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1790 kr.
Fåtölj
Klädsel till Ektorp fåtölj, tygomslagen går att se på fåtöljen både som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1290 kr.
Bäddsoffa
Klädsel till Ektorp bäddsoffa. Vårt utförande passar till Ektorp bäddsoffa som är inköpt innan år 2013. Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1890 kr.
Hörnsoffa
Klädsel till Ektorp hörnsoffa, tygomslagen går att se både som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 4890 kr.
Schäslong vänster
Klädsel till Ektorp schäslong vänster, tygomslagen går att se både som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1790 kr.
Schäslong höger
Klädsel till Ektorp schäslong höger, tygomslagen går att se både som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 1790 kr.
Fotpall
Klädsel till Ektorp fotpall, tygomslagen går att se på fotpallen som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i över 80st olika tyger. Pris från 890 kr.
 

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign