Alltid fri frakt på soffklädslar och order över 1000 kr
Alla våra produkter är svensktillverkade
Alla tyger är Easy Clean och enkla att rengöra
Beställ tygprover direkt hem i brevlådan helt kostnadsfritt
Delbetala enkelt och handla tryggt genom
Se alla klädslar live på just din soffmodell i miljörummen
PAPADEZIGN.com

EKESKOG

Har du en Ekeskog möbel så börjar du här, välj din modell i listan nedan och sedan kan du se din möbel fler än 80st olika tyger.
Alla möbler går att se i vår moderna miljö för en modern look och även i vår klassiska miljö för en mer klassisk look och inredningskänsla.
Din soffa kommer att kännas som ny!

3-sits soffa
Klädsel till Ekeskog 3-sits soffa, tygomslagen går att se på soffan som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns ifler än 80st olika tyger. Pris från 2790 kr.
Fåtölj
Klädsel till Ekeskog fåtölj, tygomslagen går att se fåtöljen som ren produktbild men också i två olika miljöer, country classic, för en klassisk inredningskänsla, och city modern, för en modern inredningskänsla! Alla modeller finns i fler än 80st olika tyger. Pris från 1290 kr.

Handla tryggt hos oss


Vår Filosofi


Att förnya eller piffa upp hemmet skall vara enkelt och roligt och du skall redan innan du beställer kunna skapa dig en vision om hur det kan se ut just hemma hos dig! Därför kan alla våra produkter inte bara ses som tygprov eller produktbild utan de visas även iklädda tygerna i två stycken olika miljörum, ett för en mer klassisk inredningsstil - Country Classic, och ett för en mer modern inspirerad look - City Modern.

Nyhetsbrev


Copright 2015. Papa Dezign